Welzijn en Meditatie is een gevolg, niets iets wat je (als training of als kennis) kunt aanschaffen!

Welzijn en Meditatie

Meditatie is zeker geen mode ("nu is mijn yoga-dag, morgen mijn zen-dag"), maar betreft het meditatief worden. Deze beleving kun je gewoonweg niet creëren of regelen, maar natuurlijk wel faken en daarmee jezelf voor de gek houden. Feitelijk gaat het meditatief worden over een spontane zoektocht in jezelf die geleidelijk steeds intensiever wordt. Hiermee bouw je aan een fundament waarop je de immense intelligentie voor jou kunt laten werken.

Als je bij iedere meditatie werkelijk het zinvolle ervan inziet, verhoog je de intensiteit van het bewustzijn. Met deze bewustzijnstoestand maak je contact en trek je uiteindelijk datgene aan waarop je je afstemde. Hiermee verlopen de dingen niet zoals jij dat zou willen, maar er ontwikkelt zich een natuurlijk proces vanuit jouw diepe interesse.

Diepe inzichten en compleet welzijn ervaar je nooit met het nemen van een kortere weg. Het willen nemen van een kortere weg vertelt ons juist iets over het (opnieuw) inzetten van onze eigenwijze dwang. Hoe eerder we dit - met alle mogelijke gevolgen ervan - in beeld hebben, des te effectiever we dat kunnen benutten voor onze meditatie.

 

 

You are not the player, you are the play!

 

 

© Human Heroes - Beyond Comparing
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.